مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی پیام های پاک شده واتساپ

سلام. من 3 ماه پیش با فردی آشنا شدم ک پیام هایی در واتساپ بین ما رد و بدل شد و بعد از 3 ماه ب دلایلی مجبور به شکایت شدم و اسکرین شات گرفتم از پیام های واتساپ و به دادگاه ارائه دادم. ولی قبل از اسکرین شات بعضی از پیام ها را پاک کردم. حالا پرینت چاپ شده پیام های واتساپ برای تایید به فتا فرستاده شده. آیا امکان بازیابی پیام های حذف شده ای که توسط من انجام شده وجود دارد؟ در ضمن پیام ها از طرف آن آقا هم حذف شده اند.

پاسخ ها :

بازیابی پیام در واتساپ بازیابی پیام های واتساپ توسط پلیس فتا پلیس فتا واتساپ