مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشين در زمان طلاق

با سلام من و همسرم مدت ٥سال است كه به دليل مصرف مشروبات الكلی توسط همسرم جدا زندگي مي كنيم و ايشان تا كنون راضي به جدا شدن نبودند امسال مبني را بر توافق گذاشتيم و خودرويي را كه در مدت ٨سال در اختيار بنده بود ولي به اسم مادر شوهرم كه همسرم از ايشان وكالت بلاعزل داشت به نام بنده كرد اكنون كه من شكايت كرده ام براي مهريه مي گويد شما كلاهبرداري كرده ايد و بايد خودرو را پس بدهيد

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

عنوان کلاهبرداری نداره فوقش می‌تونه با دلایل از بابت مهریه اثبات کنه که پرداخت کرده ولی میتونید انکار کنیدوبگین که از بابت مهریه نبوده وقرض داشتن به شما در حال شوهرتون باید اثبات کنه چون مدعی هستن