مشاوره حقوقی رایگان - برگشت ملک فروخته شده

باسلام و خسته نباشید. پدرم من سال 84 زمینی رو برای احداث طرح صنعتی فروخته و قولنامه ای که نوشتن به صورت دستی به وی داده نشده، مبلغی از وجه معامله وصول و یکسوم آن رو پرداخت نکردن و خریدار متواری شدند، دستیار خریدار با قولنامه جعلی دوباره ملک رو بدون اطلاع مالک اول و خریدار فروخته و شخص چهارم ادعای مالکیت میکند با قولنانه جعلی و دست نویس،،حالا مالک اول پیدا شده و قولنامه اولی را نیز گم کرده، آیا قابل برگشت دادن زمین بعد از 16سال متواری خریدار هستیم، آیا وجه باقی مانده رو به نرخ روز میشه مطالبه کرد، تکلیف ملک فروخته شده توسط فرد ثالثی با قولنامه جعلی از مالکان چیست، مالک اول که پدرم بوده نیز فوت کرده، ارزش ملک الان بالای سه میلیارد هست. آیا میتونیم قولنامه جدید به خریدار اول بدیم. ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت الباقی ثمن معامله برعلیه خریدار اول و سایر ایادی بدید.