مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مستقل زندگی کردن دختر

سلام وقتتون بخیر دختری 20 ساله هستم
من باکره ایم و از دست دادم ولی خانوادم هنوز نفهمیدن مادرم میدونه ولی پدرم نه من دانشجو هستم اجازه کار کردن و بیرون رفتن حتی تا سر کوچه و ندارم همش منو کتک میزنن در حد مرگ که تمام بدنم کبود میشه فحاشی میکنن و همش بهم میگن کاش بمیری به زور میخوان ازدواج کنم من الان امادگی ازدواج ندارم
پدرم میگه اگه تو خونه کار نکنی بیام میزنمت در حد مرگ
مادرم همش حرف های زشت و لقب های دختر های خراب رو من میزاره و بهم میگن فقط باید با ازدواج کردن از خونه ما بری اونوقت خواستی طلاق بگیری جدا زندگی کنی ولی من نمیتونم به خاطر خودم کس دیگه و بدبخت کنم
میخواستم بدونم من حتی از خونه نمیتونم بیام بیرون میتونم تماس بگیرم شکایت کنم ازشون منو ببرن
بهم نفقه تعلق میگیره که پدرم بده و بتونم مستقل زندگی کنم چون به محض شکایت شاید بیام خونه کلا منو بکشه یا من از خونه برم میتونم نفقه از پدرم بگیرم جدازندگی کنم
دیگ‌ه نمیتونن برم گردونن
و چون بکارت ندارم بعدا میتونم بدون اجازه پدر وقتی متقل زندگی کردم ازدواج کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

سلاله آزادی

سرکار خانم سلاله آزادی :

خانم که با کره نباشه برای ازدواج به اجازه پدر احتیاجی نداره