مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری

باسلام وعرض ادب
از وکلای محترم چند سوال داشتم
1ـ کارگرم حدود ماه پیش بعنوان نصاب در شرکت به اصطلاح فنی مشغول به کار شدم صاحب شرکت ازمن 30 میلیون سفته سفید امضا گرفت و در ادامه یک رسید 30 میلیونی گرفت وقتی من اعتراض کردم گفت سفته بدون رسید ارزش قضایی ندارد و بعد از 3ماه بعلت اخلاقی نتوانستیم ادامه کار بدهیم من مجبور به استعفا شدم
و اما درحین کار یکی از همکاران در آن شرکت عنوان کردن که چند کار نصب سراغ دارن ولی پولی برای تهیه جنس ندارن پیشنهاد کردن که تامین سرمایه از من باشد و معرفی کار از ایشان به صورت شراکتی به دور از دید شرکت شبها باهم برویم کار انجام بدهیم و در ادامه ایشان شماره حساب فروشنده جنس را برام اس ام ا س کرد و من حدود 11میلیون به حساب فروشنده طی چند مرحله واریز کردم وقتی پول واریز شد این شریک بنده شروع کرد به بهانه دراوردن یک روز شهردری یک روز فوت اقوام صاحب پروژه ....بعد از حدود 2هفته من مطلع شدم حتی من راهم دور زده خودش شبها رفته کار انجام داده و در دامه بامصیبت بخش از پول واریز شده به حساب فروشنده را ایشان پس داد ولی بخش دیگری همراه با سود پروژه را خودداری می کند و در ضمن ایشان هنوز در آن شرکت مشغول به کار است.
و اما سوال اصلی ؟
از آن طرف شرکت از پس دادن سفته و رسید خوداری می کند اعلام میدارد بعد از یک سال پس می دهم در ضمن شرکت هیچ قرارداد و یا مدرکی یا سندی به دست من نداده از این طرف هم این شریک پول واریز شده را پس نمی دهد
حالا من گرفتار شرکت و شریکم شده ام شکایت کنم سفته و رسید در گرو شکایت نکنم این شریکم نه اصل پول را می دهد نه سود (لازم به یاد اوری است من بعدا متوجه شدم پروژه ها برای شرکت بوده این شریکم شرکت دور زده)
حالا باتوجه به شرایط موضوع از وکلای محترم تقاضای راهنمایی دارم
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما ميتوانيد دادخواستي به خواسته مطالبه وجه عليه صاحب حساب مطرح و در جلسه اول رسيدگي دادگاه نيز دادخواست جلب ثالث به طرفيت شريك كاري خود مطرح تا توضحيات ايشون به نفع شما در دعواي أصلي ( مطالبه وجه) استماع گردد ضمنا إستشهاديه اي نيز جهت تحكيم خواسته خود پيوست دادخواست أصلي نماييد
در خصوص سفته و رسيد عادي نيز اظهارنامه اي به طرفيت صاحب شركت با موضوع مطالبه لاشه سفته و رسيد عادي به علت پايان يافت رابطه كاري با تعيين مهلت إرسال نماييد كه از زمان پايان مهلت چنانچه صاحب شركت استنكاف نمود راه شكايت كيفري با موضوع خيانت در امانت باز خواهدشد ضمن اينكه شما ميتوانيد از طريق دادگاه حقوقي استرداد لاشه چك و رسيد عادي را به دليل پايان يافت رابطه كاري مطرح نماييد.ضمنا با توجه به اينكه شما دليلي نداريد تهيه إستشهاديه براي دعواي حقوقي و كيفري ضروري مي باشد.
باتشكر