مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح فرزند توسط پدر

سلام. من 15 سال سن دارم. پدر من مردی کارمند است.
من از 12 سالگی تا به الان مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و من را تهدید به برداشتن رایانه و موبایل و بیرون کردن از خانه کرده است و من از او هر چه می خواهم به من نه می گوید در صورتی که
خواهر من هر چه به او می گوید برایش فراهم می کند. من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام دوست عزیز
1. بعد از ضرب و جرح تماس بگیرید با 123 که صورتجلسه بشود و در صورتیکه امکان دارد با 110 تماس بگیرید .
2. بعد از اینکه صورتجلسه شد تشریف ببرید اداره سرپرستی در دادستانی شهر محل اقامت خودتان و پیگیر وضعیت بشوید .