مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ناجا

با سلام و عرض ادب. اینجانب در سال 85 وارد سازمان نیروی انتظامی شده و پس از 5 سال به صورت پیمانی در نهایت با حکم پایور (رسمی) مشغول به خدمت بودم. در سال 91 به اتهام سرقت عتیقه جات پرونده بدون شاکی و صرفا با گواهی سه شاهد از همکاران در دادسرای نظامی رای بر عدم رد صلاحیت به دادگاه عمومی ارجاع داده که در حین ماموریت و بازرسی از منزل به دستور مقام قضایی انجام گرفت و موارد شاق من جمله چند سلاح جنگی، اموال سرقتی، مکانی به عنوان لابراتوار پایپ و مقادیری کشف شیشه ،و.... سارق مسلح و آدم ربا که چندین سال مامورین امنیتی ناجا در پی دستگیری شخص مدنظر بوده و متواری بوده توسط اینجانب دستگیر شد. لذا در نهایت با توجه به عدم شاکی در پرونده متاسفانه مقامات ذیصلاح محرمانه اسناد و مدارک و صورتجلسه و مستندات عکس که در حضور روسا و در اتاق فرماندهی تهیه و تنظیم شده بود در دادسرا مکتوم کرده اند و حتی در سیستم پاک و بدل پرونده را آتش زده بودند. لذا در دادگاه عموم و رای بدوی به صورت غیابی رای بر علیه اینجانب صادر و محکوم به 5 ماه حبس، 70 ضربه شلاق و رد عین مال اعلام شد. با توجه به این که مطلع شدم و مدارک و مستندات در دسترس نبوده و از طرفی جلب دستگیری حداقل 7 بار حتی در مخفیگاه به صورت 24 ساعته صادر شد از حیث آبرو با توجه به شناخت اکثر مسئولین و همکاران در نهایت در تاریخ 92/8/28 از محل کار غیبت و دنبال مدارک بوده تا بی گناهی را ثابت کنم. علی هذا مدت غیبت 6 ماه شد که در مجموع طی دو نوبت 6 ماه شد که این موضوع با بیماری اعصاب و روان شدید تحت مراقبت دکتر کمیسیون اعصاب و در مدت مشغول در سرکار این بیماری درگیر و حتی کمیسیون بهداری ناجا سطح سلامت و به نظریه یک سال میبایست تحت درمان بوده که مدارک موجود می باشد. حتی درگیری شدید در روابط با همسرم و درخواست جدایی ایشان با دو فرزند خردسال. بالاخره توسط احدی از وکلا مدارک و مستندات و عکس و صورتجلسه و حتی نامه مکتوب اداره مواد مخدر و میراث بر تایید نمودن اشیا مکشوفه که تقلبی و فاقد هر گونه آثار تاریخی و قیمتی و قدمتی بوده موجود و حتی صراحتا اعلام که با توجه به اشاعه کلاهبرداری موارد کشف شده زیرزمینی معدوم و جلوگیری به عمل آید. به دادگاه تجدید نظر ارائه و رای بر برائت تجدید نظر خواه از بزه انتسابی اعلام و قطعی صادر شده. که به دادسرا مراجعه از بابت غیبت 400 هزارتومان جریمه و اینجانب با دستور کمیسیون 121 ناجا بدون نظر خواهی از دادسرای نظامی اخراج را اعلام کردند و همچنین اعاده حیثیت نمودم به علت ورود پشت پرده در پرونده و شکایت از گزارش خلاف واقع مامورین حفاظت متاسفانه پرونده اصلا رسیدگی نشده و یک سال و نیم در دادسرای نیروهای مسلح فارس رای منعد تعقیب به نفع حفا صادر که مجموع پرونده با گزارش مفصل در حضور رئیس محترم قوه قضاییه حاج آقا رئیسی شخصا صحبت و گزارش را اخذ و در دادسرای انتظامی قضات در حال پیگیری به دستور شخص رییس قوه در حال رسیدگی می باشد. با توجه به مراجعه طی چند سال به فرماندهان مسئولین حق اینجانب تضییع شده. در سال 95 هم کمیسیون 121 گرفته شد و اعلام کردم بی گناه هستم دنبال مدارک بر اعلام بی گناهی هستم. متاسفانه قبول نکردن و در نهایت رای برائت در سال 96 اعلام شد و ارائه دادم. متاسفانه در کمیسیون مجدد در سال 98 استعلام حفاظت اعلام نشده و مبتنی بر رای بدوی تصمیم گرفته و مجدد منفی اعلام شد در حالی که رای برائت پس از صدور به تمام مجموعه ذیصلاح امر داده و در سیستم ثبت شده بود. به هر ترتیب با دو فرزند خدا رو گواه میگیرم عین صداقت آن چه بیان شد بوده و مدارک برابر اصل موجود می باشد. به سختی با دو فرزند محصل کوچک در یک اتاق 6 سال تحمل سختی کرده و در حال حاضر کارگری در بلوک زنی میکنم برای حقوق 1500میلیون و اجاره اتاق 3*4 برای رضای خدا راهنمایی بفرمایید تا از دیوان عدالت حق فرزندانم که بیشتر اوقات گرسنه سر بر زمین میگذارند، بگیرم. حتی توان خرید یک گوشی برای تحصیل ندارم و فرزندانم از تحصیل عقب ماندند. برای خدا کمک کنید حقم را بگیرم. تشکر.

پاسخ ها :

اعاده به خدمت ناجا اعاده به خدمت ناجا در صورت اخراج کمیسیون 121 ناجا حفاظت اطلاعات ناجا خدمت در ناجا