مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تاریخ مجحوریت

سلام. دو تا از خواهرای من از مادرم صلح نامه گرفتن به بهانه فروش زمین و خرید خانه برای مادرم. مادر من تحت درمان پزشکی می باشد پزشک قانونی رای به زوال عقل و قاضی دادگاه حکم محجوریت داده. طرف دعوا شاکی به حکم محجوریت و اعتراض ثالث داده. میتونن رای دادگاه رو عوض کنن یا اعتراض بدن از تاریخ اعلام محجوریت و انتخاب قیم چند ماه گذشته برای زوال عقل چیزی ندارن بگن. چون سی تی اسکن گویای مطلب هست اما اصرار دارن زمان امضا گرفتن مادر محجور نبوده و پزشک قانونی برای یک سال قبل از امضا گرفتن مجحوریت زده.

پاسخ ها :

اعتراض به تاریخ محجوریت اعتراض به محجوریت حکم محجوریت مادر صلح نامه ملک محجوریت