مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. احتراما بنده 8 سال پیش ازدواج کردم و دارای دو فرزند دختر 6 و 2 ساله می باشم. با توجه به دخالت های مکرر مادر زن و نادانی همسرم همیشه در حال مشاجره هستیم. اخیرا همسرم از خانه قهر
و اقدام به اجرای مهریه نموده. من قبل از ازدواج یک باب آپارتمان خریده بودم ولی تحویل سند آن 5 ماه بعد از عقد صورت گرفت و شرط تنصیف اموال هم امضا کردم. در ضمن در طول این مدت یک دستگاه خودروی پژو 206 صفر کیلومتر هم به اسم ایشان خریدم و به تازگی هم یک باب آپارتمان دیگر هم خریدم 440 ملیون و 130 ملیون هم خرج داخلش کردم و 2 دانگ زدم به نام همسرم. البته 100 ملیون خودش داده بود الان سوالم این هست که من به غیر از این دو آپارتمان چیز دیگری ندارم. الان اگر ایشون تقاضای مهریه بکنند میتونن آپارتمان اولم رو توقیف کنند و سوال دومم این هست که ماشین که به اسم اون خریدم چطور میتونم ثابت کنم که لااقل از مهریه کم بشه؟ ثالثا تکلیف بچه‌ها چی میشه؟ بنده کارمند رسمی شرکت نفت هستم. مهریه هم 114 سکه.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دادگاه و تصميماتش بعد از صدور راي ميتوان مطلع شد
با مشاورين خانواده جهت حفظ زندگي مشاوره فرماييد