مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه حقوق و مزایای کارگر

با سلام و عرض ادب.
به خاطر مسافت شهر محل زندگی تا محل اداره کار و عدم امکان شرکت در جلسه نمونه لایحه برای دادخواست بدوی شکایت اداره کار به شرح خواسته زیر میخواستم. چگونه می توانم تهیه و تنظیم کنم؟
1- حقوق و مزاياي ماه های پرداخت نشده
2- مابه التفاوت حق اولاد، با نظر به صفحه مشخصات فرزند در کپی شناسنامه ( پیوست) 3 اولاد، ولي تاکنون فقط 2 اولاد پرداخت شده است.
3- عيدي و پاداش سال جاری 99
4- پنجاه (50) روز طلب استحقاقی و رست استفاده نشده ایام کارکرد.
5- سنوات خدمت / پايان كار بر مبنای آخرین مبلغ قرارداد .
6- سنوات ايام كاركرد.
7- اضافه كاركرد مازاد بر 44 ساعت کار در هفته.
8- جمعه كاري 102روز و تعطيلات رسمی 39 روز
9- پرداخت حق بيمه ماه‌ هاي شهریور98 (31روز )، فروردین 99 (31روز) ، خرداد99 (31روز)، مهر99(30روز)، آبان99(30روز)
10- مطالبه خسارت ناشی از تاخیر پرداخت حقوق و مزایا (ماده 522 آئین دادرسی مدنی)
11- یک روز حق مأموریت
با تشکر .

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
بستگی به شهر محل سکونتتون میتونید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواستتون رو به اداره کار ارسال کنید
و یا اگه دفتر خدمات قضایی ندارین و یا این کارو براتون نمیکنن میتونین دادخواستتون رو از طریق پست به اداره کار ارسال کنید