مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و خسارت مالی

سلام به کارشناس محترم
بنده یکدستگاه خودروی تیبا را میخواستم با پارس 87 معاوضه کنیم اما قبل از نوشتن قولنامه ماشینها رو کارشناسی موتور کردیم بعد ماشینها رو به رسم امانت دادیم به یکدیگه دوری بزنیم
متاسفانه اون که ماشین رو بهش دادم به اذن و اجازه خودش ماشین رو به دوستش میدهد و اونم واژگون میکند و 18 ماهه ماشینم پارکنیگ هست چندبار رفتم خودرو رو ازاد کنم قاضی گفت در پرونده نیستی ماشین مگه اون دونفر درخواست ازادی بدن اما اونا هم میگن تا پول بیمه رو بگیریم در پارکینگ بماند حتی در کارشناسی اولیه 27 میلیون نوشته ولی بقیه کارشناسی و زیر بندی و موتوری و .. بعد از ازادی ماشین در مکانیکی ارزیابی میشه
حالا شکایت خیانت در امانت کردم و طلب خسارات مالی
ناگفته نماند اون که ماشینش پیشم بود بعداز 10 ماه از تاریخ معاوضه شکایت کرد و با اشنای قاضی رای غیابی به نفع خودش ماشین پارس رو ببرد 7 میلیون بیمه خلافی و.. خرجش کردم با فاکتور

من پارس رو ندادم گفتم ماشینم رو سالم بیاورید یا خسارات ماشینم را بدهید تا ماشین رو بدم
اما اونا میگن قسطی میکنیم و با گردن کلفتی چندبار درگیرشدیم و کلانتری صورت جلسه .. کردم

حالا راهی هست که جلوی پرداخت پول بیمه از خسارات بدنی بهشونو بگیرم تا خسارات ماشینمو و بی کاری و.. رو از اون پول کم کنه داده
لطفان راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

دادخواست مطالبه خسارت و قرار تامین خواسته تقدیم دادگاه کنید سپس مبلغ بستانکاری ایشان از بیمه را بعنوان مال معرفی و در خواست توقیف مبلغ را به اجرای احکام تقدیم نمائید