مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در اینستاگرام

سلام من در بازی افلاطون با یک نفر شرطی بازی کردم و باختم بعد گفت اگه باختی باید کاری که میگمو انجام بدی و یک سوال میپرسم باید جواب بدی و من چون بازیم خیلی خوب بود قبول کردم ولی باختم بعد کلی حرف تو بازی بهم گفت بیا پیج اینستاتو بده قرار بود برام 100تومن واریز کنه حالا پیج اینستامو داره و بهم گفتم اگر واسم عکس نفرستی پولتو نمیزنم منم چون لازم داشتم قبول کردم بعد گفت اگر از جاهایی که میگم عکس نفرستی همون عکسی که فرستادی رو میفرستم واسه تمام دنبال کننده های اینستاگرامت ترسیدم و هرچی گفت گوش کردم حالا نمیدونم باید چیکار کنم که دست از سرم برداره اگر امکان داره پیجشو ببندید ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

شما میتوانید عکسهایی که فرستادید را از طریق پیج خودتان از دسترس اون فرد خارج کنید. در هر حال اگر به تهدید و اغفال ادامه داد میتوانید از طریق پلیس فتا طرح شکایت کنید

یک وکیل

سلام قابل شکایت هست
از طریق پلیس فتا
تحت عنوان تهدید شکایت کنید
جهت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید