مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود پلاک ثبتی

اقدام به خرید ملکی بدون پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و همچنین سند نموده ام و مالک برخلاف تعهد ، اقدام به تنظیم موارد گفته شده ننموده است . سوالم اینست که پلاک ثبتی که در مبایعه نامه ثبت شده ، در اداره ثبت وجود ندارد و پرونده ای در خصوص این پلاک نیست. این پلاک ثبتی ممکن است توسط سازنده (همان فروشنده) بصورت جعلی قید شده باشد ؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام این سوال که پلاک اعلامی جعلی است یاخیر در وضعیت فعلی هیچ بعید نیست که پلاک متعلق به ملک دیگری باشد علی ایحال شما باید از طریق اداره ثبت این موضوع رو با درخواستی بنظر بنده به مدیرکل استان بنویسید واعلام کنید ملک من دارای معارض هستش و شماره ملک رو بنویسید بعدش مجبور هستن طی دستور مدیر پاسخ کتبی بشما ارائه بشه.موید باشید

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شما میتوانید دعوی الزام به اخذ پایان کار، صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید اگر دادگاه استعلام کرد و پلاک ثبتی وجود نداشت میتوانید مجددا هم دعوی کیفری مطرح کنید هم حقوقی