مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بخشنامه دولتی

با عرض سلام و خسته نباشید
بموجب بند 10-2 بخشنامه دستورالعمل نحوه ارزیابی و توسعه شایستگی عمومی مدیران حرفه ای بشماره 1657363- 04/11/1396 مصوب سازمان اداری و استخدامی کشور ، بخشنامه به کلیه دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که مقرر میدارد :
افرادی که حد نصاب امتیاز 50 درصد دوره فوق را کسب نکنند از فرآیند دوره شایستگی حذف میشوند و ....
سوال : آیا بخشنامه فوق قابلیت اعتراض و طرح شکایت در دیوان عدالت را دارد یا خیر؟؟؟

ممنون میشم دقیق راهنمایی بفرمائید
باتشکر

پاسخ ها :

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

اگر بخشنامه برخلاف قانون مقررات استخدامی کشور باشد شما میتوانید به دیوان عدالت اداری شکواییه ابطال بخشنامه فوق الذکر را بدهید.اصولا نباید بخشنامه برخلاف قانون باشد.