مشاوره حقوقی رایگان - پرونده سوء رفتار

شوهر من برای ندادن حق و حقوق من برای اثبات سوءرفتار از فحشها و حرفهای من در مسیجها و تلگرام پیرینت گرفته و به دادگاه داده، در صورتی که حرفهای من در جواب توهینها و اذیتهای ایشون بوده، باید الان چکار کنم؟!

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما فقط ميتوانيد انكار نماييد و بگوييد شايد گوشي در اختيار شوهرتان بوده و در صورت عدم اقرار منجر به برائت و يا تخفيف از اتهام وارده در مراحل بعدي ميباشد البته اين راهنمايي در موردي است كه شما قصدي نداشته باشيد

پرسشگر :

من هرگز راضی به طلاق نبوده و نیستم و ایشان باتوجه این مدارک قصد دارن من را مجبور به طلاق کنند بدون گرفتن مهرو حقو حقوقم ،در ضمن من پرونده پزشک قانونی دارم که ایشان مرا شدید کتک میزدند و اینکار را حتی جلوی همسایه انجام میدادن ولی هرگز روی ان پرونده اقدامی نکردم چون فکر میکردم زندگیم سرو سامان میگیرد .با اوضاع موجود میخواستم نسبت به آن پرونده اقدام کنم اما نگران این هستم کارم پیچیده تر شود .

وحیده ابویی مهریزی

وحیده ابویی مهریزی :

اکانت تلگرام که پرینت آن ارائه با شماره تلفن شخصی شماست یا با نام کاربری،اگر شماره تلفن مشخص باشد،کاری نمیتوان کرد،ولی اگر چیزی که در پرینت مشخص است نام کاربری و حتی عکس پروفایل باشه،شما فقط انکار کنید و بگویید خودش اکانت تقلبی ساخته و چنین صحنه سازی کرده،در ضمن حتی برفرض اثبات فحش و توهین فقط جنبه کیفری و‌مجازات بر آن مترتب میشود و اصلا ارتباطی با دعاوی خانوادگی و حق و حقوق مالی شما ندارد