مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر

با سلام.
خانمی 37 ساله هستم و دو فرزند دارم. 12 سال هست که ازدواج کردم و از همان اول مشکلاتی با همسرم داشتم. مثلا وقتی عصبانی میشد دست به چاقو، تیغ و ابزار خطرناک برای آسیب به خودش میزد. یک بار هم واقعا تیغ به دست خود زده است. تا الان این کارهای او را تحمل کردم ولی الان میبینم خودم هم مثل اون شدم. خیلی من را عصبی کرده در صورتی که من آدم مهربون و صبوری بودم. با بچه ی بزرگم هم رفتار مناسبی ندارد و با خشونت با او برخورد میکند و وقتی من معترض میشوم میگوید به تو ربطی ندارد. در کل آدم تنش زایی هست و خیلی راحت به من توهین میکند.
لطفا بگویید کجا باید از او شکایت کنم؟ میخواهم بدونم آیا این آدم آزاد هست در خونه آن قدر من و بچه های من را آزار بدهد؟ میخواهم یکی در برابر این آدم ظالم از من دفاع کند. متشکرم.

پاسخ ها :

شکایت از شوهر سوء رفتار همسر توهین همسر توهین سوء رفتار