مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خرید ملک با قولنامه

با سلام.
یک قطعه زمین از اراضی دولتی که سند آن به نام دولت است و سند نزد مسکن و شهرسازی است را از خود مسکن و شهر سازی به من واگذار گردید که یک قرارداد واگذاری هم به من دادن که این زمین به اینجانب واگذار گردیده است. حال من پروانه ساخت از شهرداری را گرفته ام و شروع به ساختن کردم. فردی با یک قولنامه آمده و ادعا می‌کند که این زمین را چند سال قبل به صورت قولنامه ای از فردی دیگر خریداری کرده. حال ادعا دارد آیا با توجه به این که زمین دولتی بوده و سند کلی هم دارد که به نام شهرسازی است و زمین را از شهرسازی به من واگذار کرده، آیا شکایت این آقا به جایی میرسد؟ ممنون میشم اگر کمکی کنید.

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

اگر ایشون دعوی ابطال سند اداره کل راه و شهرسازی رو مطرح کرده باشن و بتونن در کمیسیون رفع مداخلات رای به خروج زمین از سند ملی بگیرن چون قولنامه ایشون قبل از شما بوده و سند ملی رو باطل کرده ان قرارداد واگذاری شما باطل خواهد بود ولی به صرف ارائه قولنامه قرارداد شما مشکلی نخواهد داشت و شما می تونید ابطال اون قولنامه رو بخواین.کابلی 09124421652