مشاوره حقوقی رایگان - دیه به نرخ روز

باسلام. من سال پیش تصادف کردم و وقتی که به بیمه مراجعه کردم گفتن که دیه به نرخ سال قبل پرداخت میشه. من مجدد به دادگاه رفتم و قاضی نامه ای به من داد که باید دیه به نرخ امسال پرداخت بشه. نامه رو به بیمه بردم ولی کارمند بیمه اون نامه رو پاره کرد و گفتش از این نامه ها زیادبرای ما میاد. خواستم بدونم تکلیف من چی هست؟
ممنون از شما.

پاسخ ها :

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

دیه یوم الادا یا همون به نرخ روز هست،شما در بیمه امضا یا تعهدی ندهید و از اجرای احکام دادگاه اقدام به اخذ دیگه کنید.