مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین

عرض شود با شخصی اختلاف ملکی داشتم که در دادگاه حقوقی و تجدید نظر رای به محکومیت وی صادر و حکم اجرا شد حال طرفم رفته شورای حل اختلاف و درخواست تامین دلیل داده که بدون احضار اینجانب تامین دلیل وی را وارد تشخیص داده اند و فقط پیامکی دریافت کرده ام که رای صادر شده به شعبه مربوطه مراجعه کردم گفت شما به عنوان خوانده در پرونده هستید ولی نتیجه به شما مربوط نمیشود و اجازه نداریم چیزی به شما بگوئیم چگونه ممکن است به صورت یک طرفه رای صادر شده باشد نتیجه چه میشود آیا من محکوم میشوم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بله این مرحله بشما ارتباطی ندارد حتی میتوانست بدون نام شما اقدام کند .
منتظر اقدامات ایشان برابر تامین دلیل باشید آنموقع بشما ابلاغ میشود