مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری مستاجر

سلام بنده یک واحد آپارتمان رو اجاره دادم در زمان عقد قرارداد به مستاجر اعلام کردم و در قرارداد هم اشاره کردم که قصد فروش آپارتمان رو دارم و مستاجر باید برای بازدید کمال همکاری رو انجام بده و حتی بهانه ای با وجود کرونا نگیره . اما همکاری نمی کنه متاسفانه و به مشتری اجازه ورود نمیده . حالا احتمالا پاسخ شما این خواهد بود که چون کلیه حقوق متصوره اون آپارتمان رو اجاره کرده می تواند این کار رو بکند تا پایان قرارداد . نکته : اگر این استدلال درست باشه پس ماده 25 قانون روابط بین موجر و مستاجر در فصل ششم پس چرا اعلام میکنه که اگر مستاجر به موجر اجازه بازدید برای فروش و یا انجام و بررسی تعمیرات ندهد موجر می تواند به دادگاه مراجعه کند و به همراه مامور اجرا طبق دستور قضایی برای بازدید برود؟ اگر ماده 25 درست باشه لطفا درست راهنمایی کنید. حالا فرض میگیریم با وجود اینکه موجر آپارتمانش رو اجاره داده طبق ماده 25 مذکور می تواند مشتری برای بازدید ببرد . حالا اگر مستاجر اجازه نده ، آیا موجر می تواند از مستاجر شکایت کند که این عدم اجازه از سوی مستاجر موجب ورود خسارت به موجر شده است و مطالبه خسارت کند یا خیر ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اون ماده ناظر به موردیه که یکبار و در موارد ضرور اذن ورود بشه گرفت.نه اینکه برای هربار بازدید مشتریان احتمالی بشه حکم دادستان رو گرفت

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

این ماده در صورتی است که در قرار داد شرط شده باشد یا با ارسال اظهار نامه دو ماه مانده به اتمام قرار داد اگر همکاری نکرد مراجعه کند این مراجعه هم عواقب متفاوتی دارد .
توصیه میشود وقت خود را صرف خواندن متن قانونها نفرمایید و نزد متخصص هر رشته مراجعه کنید تا این طور سر در گم نباشید .
با آرزوی موفقیت