مشاوره حقوقی رایگان - طلب مانده در پیمانکاری

سلام بنده پیمانکار ساخت سوله هستم سوله ساختم از 3سال پیش هنوز پول دریافت نکرده ام و دارد امروز فردا میکند قرارداد خیلی جزئی هم نوشت بودم که به خسارت و تاریخ اشاره نشده
و شاهد امضاء نکرده یک برگه بین خودمون آیا چگونه میتوانم طلبم را بگیرم و خسارتی بابت 3 سال تعلق میگیرد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تأدیه تنظیم نمایید.