مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم قرار در ماده ٤٤ قانون اجرای احكام مدني

منظور از عبارت " قراری دائر به ..." در ماده ٤٤ قانون اجرای احكام مدنی چيست؟ ايا قرار مذكور مشابه ساير قرارهاي قانوني دادگاه در فرمت هاي مشابه است يا صرفا نامه اي است كه دادگاه به اجراي احكام براي تاخير ميفرستد؟

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

با اینکه سوالتون تخصصی هست بنظر میرسه قرار باید در چارچوب قانون باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشابه سایر قرارهای دادگاه است، با عنوان قرار تاخیر در اجرای حکم.