مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام من دوسال پیش 8 بار رابطه مقعدی داشتم با نامزدم که به دلایلی از هم جداشدیم، الان بعد این مدت میخوام ازدواج کنم ولی برای اون اشتباهات گذشتم ترس از ازدواج دادم، نمیدونم باید چیکار کنم یوقت اگه کسی بفهمه خیلی بد میشه
لطفا جواب بدید بهم کمک کنید
بعد دوسال رابطه مقعدی که داشتم قابل تشخیصه؟
بعد برای قبل ازدواج حتما ضروریه که چک شم؟
اگه اینطوره که اصلا قید ازدواج رو بزنم بهتره تا ابروریزی بخاطر اشتباهات گذشتم....

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
بعد از دوسال مشخص نيست و ازدواج نوعا رابطه از مقعد نيست
و بكارت در مقعد نيست

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

سلام اگر به پزشکی قانونی ارجاع بشید قابل تشخیصه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله قابل تشخیص است لیکن اینکه لازم و ضروری است که معاینه بشوید یا خیر بسته به نظر نامزد اینده شما دارد