مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام خسته نباشید من 4سال پیش با پسری از پشت رابطه برقرار کردم البته فقط یک بار و با روان کننده نارگیل و به مدت 5دقیقه الان پس از گذشت چهارسال میخواهم که ازدواج کنم میخواستم ببینم پزشکی قانونی میتونی متوجه بشه که چهارسال پیش این رابطه را من داشتم؟
تورا خدا اگه امکانش هست سریع جواب بدین

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بعید است ، البته بستگی به رشد جسمی مفعول در زمان وقوع مقاربت و استفاده از مواد روان کننده نیز دارد.
موفق باشید