مشاوره حقوقی رایگان - اذیت آزار پدر

پدرم خیلی اذیتمون میکنه من 21 سالمه یه خواهر ده ساله دارم مامانم کار میکنه منم کار میکنم اون ولی همش خوابه تو خونه وقتی بیدار میشه کلی اذیت میکنه دعوا میکنه گاهی اوقات میزنه فحش های خیلی بدی میده کسیو نداریم حتی بتونه حمایتمون کنه چون عموهام مامورن وقتی میگم میرم شکایت میکنم همه میگن نکن چون میاد بیرون بدتر اذیتتون میکنه هیچ توان مالی انچنانی هم نداریم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

ابتدا با 123, بهزیستی تماس بگرید مواقع کتک کاری وشهودی هم داشته باشید