مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 3 محکومیتهای مالی

با سلام
شخصی بدهکار بعلت چک برگشتی تقاضای 2 سال پیش اعسار داد ولی حتی یک قسط هم پرداخت نکرد و متواری شد .
پس از گذشت 2 سال شخص رویت و جلب و زندانی گردیده و مجددا تقاضای تقلیل اقساط نموده ( بدون پرداخت حتی یک قسط ) آیا من می توان تقاضای اعمال ماده 3 محکومیت های مالی بکنم ؟

پاسخ ها :

لیلا محمدی

لیلا محمدی :

درود برشما،باتوجه ب اينكه ب دعوي اعسارنامبرده يكباررسيدگي شده وحكم متناسب صادرگرديده لذا ميبايست تعدادي ازاقساط پرداخت گردد وسپس ب تناسب وضعيت مديون تقاضاي مجدداعسارگردد ودرصورت عدم پرداخت ميتوان درخواست اعمال ماده٣قانون نحوه اجراي محكومين هاي مالي نمود

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اگر محکوم علیه جلب و روانه زندان شده است در واقع ماده 3 بر روی محکوم علیه اجرا شده است اما هر شخص زندانی یا محکوم علیه در هر حال صرف نظر از احکام مردود اعسار قبلی حق طرح دادخواست اعسار مجدد و تعدیل اقساط قبلی را که روی هم رسوب و انباشته گشته است را دارد و دادگاه مکلف به رسیدگی به این ادعا می باشد