مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توسط نمایشگاه

باسلام .7ماه پیش به قیمت 40 میلیون توسط اشنایی که در نمایشگاه کار میکنه حواله 206 تیپ 5 خریدیم که به گفته نمایشگاه دار که 3 الی 4 ماه بعد باید زمانی تماس میگیرند مابقی پول رو پرداخت کنیم و بعد یک هفته ماشینو تحویل بگیریم که 3 بعد تماس گرفتن گفتن که مابقی پولو باید پرداخت کنیم. در غیر این صورت مشخص نیست که دیگه کی ماشینو تحویل بدن ما هم تمامی پول که 128 میلیون دیگر بود ریخت که به قیمت روزی که حواله رو ما خریدیم ماشینو به قیمت همون تاریخ ازشون بخریم. اما الان 2 هم از ریختن مابقی پول گذشته و ماشینی به ما تحویل ندادن. لطفا راهنمایی کنید که ما باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه قراردادی هست دادخواست الزام به تحویل حواله به طرفیت فروشنده.اگه قابل نقل و انتقال باشه