مشاوره حقوقی رایگان - بازخریدی

سلام. بنده با 14سال سابقه از کمیسیون 105 آجا رای بازخریدی صادر شد. من به دیوان عدالت اداری اعتراض دادم. یگان خدمتی هم گفتن که فعلا انتظار خدمت باشم. رفتم دیوان پرسیدم پرونده ات یک سال بعد رسیدگی میشه. در این مدت تکلیف خدمت و حقوقم چی میشه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

بازخرید ارتش انتظار خدمت آجا شرایط بازخریدی انتظار خدمت دیوان عدالت اداری ارتش