مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

با سلام.
همسرم بدون هیچ مشکلی گذاشته رفته. 9 روز هست و نمیاد. میگه دوست ندارم. دو تا فرزند پسر دارم. خیلی آدم خوبی هست ولی خانواده اش تحریکش میکنن چون وضع مالی خوبی ندارم. اما خونه و ماشین شخصی دارم بخور نمیری گیرم میاد.
الان درخواست مهریه کرده و من هم ندارم بدم. خونه مال پسرهایم هست و قاضی نوشته اطلاعات درستی نداده اموال منقول و غیر منقول. در حال که من حساب یارانه ام مسدود شده و دیگر درآمدی ندارم. بچه ها خرج دارن خودم هم همین طور. نمیدونم چی کار کنم. هر چی میگم بیا سر خونه زندگی میگه نمیام. خدا رو شکر سالم هستم. خوشگل خوشتیپ هستم. آدم دعوایی نیستم.
الان رای صادره آخرش نوشته آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر و اعلام میگردد. دادگاه عدم تمکین رای داده باید زندگی مشترک ادامه بدهید، اما نمیاد. بدبختی من این هست بدجور دوسش دارم و دو تا پسرهام چه گناهی دارن که مهر مادری رو دریغ کرده. با تشکر راهنمایی کنید من رو خداوند خیرش رو میده بهتون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نهایتا نمیتوانید مجبور به تمکینشان کنید. نفقه تعلق نخواهد گرفت و ناشزه محسوب میشوند و میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید