مشاوره حقوقی رایگان - پارک موتور سیکلت در مشاعات پارکینگ

با سلام و وقت بخیر.
آپارتمان 4 طبقه تک واحد که فقط یکی از واحد ها دارای پارکینگ می باشد. با این اوصاف هم یک ماشین و هم دو تا موتور پارک میکنه و لوازم از قبیل (میز و کمد و ...) داخل پارکینگ گذاشته و در ورودی پارگینگ قفل میکنه و کلید به بقیه واحد ها نمیده. ورودی پارکینگ جدا از ورودی ساختمان می باشد. همچنین طبقه دیگر هم یک موتور هم لوازم اضافه داخل پارکینگ گذاشتند.
با توجه به این که بنده مالک واحد در حال سکونت هستم و در سند حق پارکینگ ندارم. آیا میتوانم در قسمت مشاعات موتور پارک کنم و از درب ورودی پارکینگ رفت و آمد داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

از وکالای که از قوانین آپارتمان اگاهی دارن سوال کن