مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

با عرض سلام

من برای تامین خواسته سفته اقدام کردم ( 12 میلیون تومان ) بعد از انجام روال اداری، شورای حل اختلاف حکم توقیف نقل و انتقال خودروی خوانده رو به من داد که منم به دست پلیس راهور رسوندم. میخواستم بدونم شورای حل اختلاف در چه صورتی حکم توقیف فیزیکی خودرو رو صادر میکنه تا من هم زودتر به نتیجه برسم ؟؟
اومدیمو نخواست حالا حالا ها ماشینشو بفروشه، من چقدر باید منتظر باشم
ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از توقیف خودرو در سیستم راهور می رتوانید دستور توقیف فیزیکی
آن را نیز بگیرید. ضمنا نیازی به این نیست که خوانده قصد فروش داشته باشد. در اولین مواجهه راهور با خودرو ،توقیف خواهد شد.

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام رویه قضایی اجرای احکام مدنی در تامین خواسته ، توقیف سندی یا سیستمی خودرو می باشد و بعد از حکم نهایی و صدور اجراییه نسبت به توقیف فیزیکی خودرو اقدام می کنند بنابراین تا صدور اجراییه منتظر باشید.