مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به دیوار

با سلام. بنده دیوار خانه را گچ کاری کردم. بعد از آن همسایه خانه خودش را تخریب نمود و دوباره ساخت. در این میان دیوار بنده ترک های زیادی برداشت تا جایی که انگشت در آن میرود. بهش گفتم. گفت شما منزلتان قدیمی است و به ما هم هیچ ربطی ندارد. آیا من میتوانم شکایتشان کنم؟ آیا محکوم می شوند؟ ممنون میشم به این سوال بنده جواب بدهید.

پاسخ ها :

عليرضا  انصاري

عليرضا انصاري :

استان :

باید درخواست تامین دلیل دهید و اگر خسارت کمتر از 20 میلیون تومان است از طریق شورای حل اختلاف دادخواست دهید. اگر بالای 20 میلیون تومان باشد از طریق دادگاه