مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عقیم بودن مرد

سلام وقت بخیر
من یک خانم 32 ساله هستم که حدوداً چهار ساله ازدواج کردم. همسرم به مشکل سندرم کلاین فلتر (کروموزوم xxy) مبتلا هستش. که با بچه دار نشدنش مشکلی ندارم اما حرکات و رفتارهایی ازش می بینم که فکر میکنم بیشتر به زن شبیه هست تا مرد. حالام تنها برگ برنده خودمو واسه طلاق این مشکل میدونم. در حالیکه تو یکی از بندهای عقدنامه نکاح قید شده بعد از گذشت 5 سال از ازدواج میشه درخواست طلاق داد. منم واقعا دیگه نمیتونم صبر کنم بشه 5 سال. از چند وکیل هم پرسیدم اطلاعات خاصی در این زمینه ندارن. و شنیدم میگن اگه درخواست طلاق هم بدم شوهرم طبق دستور پزشک متخصص باید دارو مصرف کنه و با همم زندگی کنیم و رابطه زناشویی داشته باشیم و اینکه روند دادرسی خیلی طولانیه. توروخدا راهنماییم کنید که چکار کنم
اگر وکیل هم بخوام میتونم به خودتون وکالت بدم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
با گذشت 5سال این حق برای شما به وجود خواهد آمد که طرح دعوی طلاق نمایید و حتی درمان بعدی زوج نیز موجب سقوط این حق نیست

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

اگر 5 سال بگذرد میتوانید دادخواست طلاق بدهید اما راجع به مشکل اولش هم امکان دارد به علت عسر وحرج دادخواست بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این بیماری بعلت داشتن یک تا سه کروموزم اضافی ایکس در مردان باشد که اغلب میتواند باعث افزایش هورمون های زنانه باشد و با عقیم بودن مرد همراه گردد در این صورت میتواند از موارد عسر و حرج زن برای طلاق قرار گیرد