مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

سلام وقت بخیر
ما یه آپارتمانی رو می خواهیم معامله کنیم که آپارتمان به نام یه مردی هست که جانباز بوده فوت کرده شهید شده
سه تا ورثه داره دختر شهید زن شهید مادر شهید که حق میخاد و زن شهید با مادر شهید اختلاف دارن
حالا زن شهید که می خواد این آپارتمان رو با ما معامله کنه میگه 700میلیون باید بدیم به مادر شهید که به نوه اش مصالحه نامه بده و کل معامله 900 میلیون هست 200 میلیون رو نگه میداریم واسه سند آیا این که مادر شهید مصالحه میده درست این کار ما قولنامه کنیم یا ایراد داره معامله ما
فردا زن نیاد از ما حق بخواد

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
ابتدا انحصار وراثت
سپس درخواست افراز از جانب احدی از وراث و نهایتا به علت عدم قابلیت افراز الزام به فروش ملک و تقسیم بین وراث به نسبت حصه
در این صورت مشکلی برای خریدار ایجاد نخواهد شد