مشاوره حقوقی رایگان - رسید پرداخت اجاره بصورت دستی

یکسال دفتر اداری را برای شرکت اجاره نموده ام پرداخت به مالک بصورت دستی بوده و ایشان امضا و اثر انگشت زده اند آیا این رسید ها از لحاظ حقوقی به منزله پرداخت بوده و اثبات پرداخت کافی می باشد و میتوانم ثابت کنم که پرداخت کرده ام در دادگاه؟؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

رسید پرداخت اجاره به صورت دستی پرداخت اجاره به صورت دستی رسید پرداخت اجاره رسید پرداخت اجاره