مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن دیوار به دلیل ساخت و ساز همسایه

با سلام. همسایه کناری ما در حال ساخت و ساز هست و در این چند روزی که بارون اومده باعث شده که به دیوار خونم نم بده. البته نم دادنش خیلی نیست. در حد خیس شدن ولی خوب طول میکشه بره بالا میخواستم ببنیم اگر من برم به صاحب ملک بگم این اتفاق افتاده و خسارت پرداخت نکنه، میتونم شکایت کنم؟ حدودا چند وقت دستم بند میشه
ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بله..نوعی خسارت محسوب میشه وممکنه چندین ماه طول بکشه...4تا6ماه