مشاوره حقوقی رایگان - کشف خودروی توقیفی

سلام. بنده خودروی خود رو به شخصی فروختم و مبلغی از پول خودرو ماند و در قولنامه ذکر کردیم بنا بر شرط و شروط اگر خریدار نتواند در تاریخ ذکر شده مبلغ ما باقی را بپردازد معامله فسخ میگردد و خودرو به فروشنده برمیگردد و ضرر زیان هم می دهد که خریدار شروط را انجام نداد و بنده حکم توقیف ماشین را را گرفتم و در سیستم توقیف کردم. الان اطلاع پیدا کردم ماشین را توقیف کردنند ولی نمیدانم در کجا و کدام پارکینگ است. چطور پیدا کنم ماشینم را؟ ممنون.

پاسخ ها :

استعلام خودرو توقیفی پیدا کردن خودرو توقیفی خودرو توقیفی توقیف خودرو خودرو