مشاوره حقوقی رایگان - تمدید مهلت وکالت نامه ها

با سلام، مهلت وکالت نامه های فروش خودرو تمدید میشن؟ ظاهرا سردار کیانفر توی اخبار اعلام کردن، خواستم بدونم این تمدید اعتبار برای دفاتر اسناد رسمی هم که باید سند قطعی ماشینو به ناممون بزنیم هم معتبره یا فقط مراکز تعویض پلاک این تمدید رو معتبر میدونن؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

سلام این موضوع استثناء است و دفاتر فقط اسنادی که مدت اعتبار آنها مانده را قبول میکنند