مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن شماره در پرینت مکالمات مخابرات

با سلام. بر علیه فردی شکایت کردم که در یک سال پیش 21 آبان 98 به من زنگ زده و فحاشی کرده و لذا از دادگاه درخواست اخذ پرینت مکالمات کرده ام. لذا دادگاه از تاریخ 19 تا 23 آبان پرینت را از مخابرات گرفته بود.
امروز که پرونده را بررسی میکردم در کمال ناباوری دیدم در تاریخ های مذکور شماره مشتکی عنه در پرینت مخابرات ( در پرونده ) موجود نیست. در حالی که بقیه تماس های انجام شده موجود بود.
در صورتی که مطمئنم در تاریخ 21 آبان 98 آن فرد زنگ زده و مکالمات اش هم ضبط کردم.
آیا از نظر فنی در مخابرات چنین چیزی امکان پذیر است؟
آیا این موضوع به خاطر گذشت یک سال از تاریخ درخواست پرینت اتفاق افتاده؟ یا دلیل دیگری دارد؟

ممنونم.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اصولاً ریز پرینت مکالمات تا شش ماه را در استعلام اعلام می‌کنند