مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه مشاعات در ساختمان

با سلام و ارادت.
ساختمان ما دارای 19 آپارتمان است. انباری ها در طبقه همکف قرار دارد. 4 آپارتمان دارای انباری های بسیار بزرگ حدود 40 تا 60 متر هستند که آن ها را تبدیل به سوئیت (آ پارتمان های کوچک ) کرده اند و برای اجاره، استفاده شخصی و یا محل کار استفاده می کنند. برای آن ها کد پستی جدا هم گرفته اند.
آیا با شرایط این ساختمان، در تقسیم مساوی هزینه ها باید 19 واحد در نظر گرفت یا 23 واحد؟

پاسخ ها :

تقسیم هزینه مشاعات در ساختمان نحوه تقسیم هزینه ها در آپارتمان هزینه مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان