مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد خودرو

با سلام.
من در سال ٩٧ همراه شاهدان قرار شد به دوستم كه يك ماشين ٢٠٧ اتومات برای من بخره و من مبلغ ٣٦ ميليون تومن به دستگاه پوزي كه همراه آورده بود كشيدم و مبلغ ٣٥ ميليون نيز چک به مدت ٢٠ روز دادم ولي ايشان ٢ روز بعد يک تندر به قيمت ٣٢ ميليون براي من آوردن و قرار شد فردا چک را استرداد و سند ماشين را بزنن و مبلغ ٤ تومن هم بعد حق سند پس دهند. ولي ايشان فردا هيچ كدام از اين كارها را نكردن روي بنده شكايت كيفري و حقوقي كردن كه در هر دو رد شد. ايشان با سند و وكالتي كه از خريدار داشتند، دستور فک پلاک گرفته و ماشين به پاركينگ رفت. ايشان با سند و وكالتي كه داشتند ماشين رو از پاركينگ خارج و به فروش رساندن و مدارک خودرو كارت ماشين و بيمه نامه كه يک سال هم به نام بنده صادر شده است نزده بنده مي باشد و حكم دادگاه كه ماشين را به آن نداد نيز موجود است. آيا با اين مدارک و گواهي شاهدان من ميتوانم استرداد خودرو را بكنم؟ جواب خواهم گرفت؟
و چك بنده را به شخص ثالث داده و برگشت زدند و چك با مشورت دوستان بنده اعسار دادم. اعسار قبول شده است. آيا بنده ميتوانم درخواست ابطال اعسار و دادخواست لاشه چك از شخص ثالث و شخصي كه چك امانت بوده نزد آن شكايت كنم به نتيجه ميرسد؟ گواهي شاهدان يا بايد چک را پرداخت كنم و فقط از شخصی كه چک را به او دادم شكايت كنم؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

خیانت در امانت مطرح کنید بابت چک ، درخصوص خودرو هم دادخواست الزام به تحویل وانتقال بدهید