مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تجاوز جنسی

سلام. من با دوست پسرم رابطه داشتم و اون بدون اجازه ی من انگشت رو داخل واژن کرد و بعد هم دخول رو انجام داد. من هر چقدر گفتم نکن توجهی نکرد و من دیگر باکره نیسم. الان از اون موضوع سه ماه میگذره و من به خاطر ترس از آبرو شکایت نکردم. چون خودم رفتم خونشون و هیچ سند و مدرکی ام برای اثبات ادعا ندارم. ولی مشاورم میگه باید شکایت کنی خود قاضی از روی رفتار های اون شخص میفهمه که داره دروغ میگه و متجاوز هست. یک بار هم من رو کتک زد. به خاطره این که اصلا تعادل روانی نداشت و شکاک بود و عکس و پیام برای اثباتش دارم. این هم بگم که اون آقا قصدش ازدواج هست و دست از سرم برنمیداره. ،میخواسم ببینم اگر شکایت کنم به جایی میرسه و به دلیل این که اون قصدش ازدواج هست، ممکن هست قاضی حکم کنه که ما با هم ازدواج کنیم؟ اگر میشه راهنمایی ام کنید که شکایت بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

شکایت تجاوز جنسی آسیب به پرده بکارت در تجاوز تجاوز جنسی ازاله بکارت