مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم

سلام. من چند ماهی هست که مزاحم تلفنی و ارسال پیامک دارم و حتی مزاحم درب منزل که فحش های بد میدن دارم و تحت تعقیب هم هستم.
میخواستم ببینم چطوری میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اول نسبت به مراجعه با مخابرات محل مراجعه و نسبت به اعلام مزاحمت اقدام نمایید هم چنین نسبت به مزاحمت تلفنی و توهین میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از درگاه خدمات الكترونيك شكايت نماييد