مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز متاهل

سلام. با توجه به درخواست انتقالی برای استفاده از سهمیه متاهلی به شهر محل سکونت و طی شدن مراحل قانونی و اداری اکنون با درخواست اینجانب از سوی سردار موافقت شده و نامه تسویه اینجانب به یگان خدمتی ابلاغ گردیده. اما متاسفانه نامه تسویه حساب بنده به من ارائه نمی کنند و میگویند باید یک عوض معرفی کنی تا بزاریم بری. در صورتی ک در نامه قید شده بلاعوض. این ها می توانند نزارن که من به شهر محل سکونت برم تا وقتی کسی رو معرفی نکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بازرسی و ع س و حفاظت مراجعه کن، اگر فرمانده دستور انتقال بلا عوض داده باشه دیگران نمیتونن ممانعت کنن