مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بعد از ساعت عبور و مرور

با سلام. من بعد از ساعت 9 شب به علت بیماری مادرم که ایشان را برای داشتن فشار بالا مجبور شدم دو سه درمانگاه و بیمارستان ببرم ولی به علت کرونا قبول نکردن و بعد از داروخانه به منزل برگشتیم. بعد از یک ساعت دو بار پشت سر هم جریمه شدم. باید چطور پیگیری کنم تا از این دزدی آشکار حقم رو بگیرم؟ تکلیف مردم که مریض دارن چی هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی بیمارستان را بگیر وببر درخواست حدف آنها را به پلیس راهور تقدیم کن رسیدگی می شود