مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای انتقال سند خودرو توسط فروشنده

با سلام وخسته نباشید خدمت شما.
من سال 93 یه سوناتا مدل 1997 با پژو خودم معامله کردم. بنا شد 7 میلیون پرداخت کنم به مالک سوناتا و سند پژو را هم انتقال دادم. یک میلیون برای هزینه خلافی و هزینه سوناتا پیش من هست. دو سال هست میگم بیاید سند را بزنید میگن بابت یک میلیون باید شش میلیون پرداخت کنی. هر چی بهشون می گم سوناتا 400 خلافی داشت بقیه اش هم هزینه سند، قبول نمی کنند. میگن فقط 6 میلیون را که واریز کردی میایم امضا می کنم. من هم رو اعتماد این چند سال انتقال ندادم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

مطالبه وجه برای انتقال سند خودرو توسط فروشنده مطالبه وجه توسط مالک خودرو برای انتقال سند عدم انتقال سند خودرو توسط فروشنده عدم انتقال سند خودرو انتقال سند خودرو سند خودرو خودرو