مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی گوشی سرقت شده

با سلام. یک گوشی بنده رود دیده بودن الان بعد از چند ماه ردیابی مثبت شده. رفتم دیدم یک شماره ایرانسل خاموش با یک آدرس تهران به من دادن. اون جا ردیابی شده. خودم هم ارومیه هستم و ارومیه هم گوشی رو گم کردم. چاره چی هست؟

پاسخ ها :

ردیابی گوشی سرقت شده پیدا شدن گوشی سرقت شده ردیابی گوشی سرقتی سرقت گوشی ردیابی گوشی سرقت