مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور سند خودرو صفر

سلام، خسته نباشید. من 99/8/28 یک ماشین ساینا صفر خریدم. از طریق یک بنگاه از من فقط یک کپی کارت ملی گرفتن برای سند. الان میخوام بدونم سند چه موقع آماده میشه؟ آیا به نام خودم صادر میشه؟ چون ماشینی که تحویل گرفتم پِلاک شده بود؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، زمانش رو باید با فروشنده تعیین میکردین سند به نام خودتون صادر نمیشه وباید انتقال سند بدن به نام شما ضمن اینکه شما جدا پیگیر باشید شاید لیزینگ خریداری شده باشه واقساط پرداخت نشه وبعد ها توقیف میشه مراقب معاملاتتون باشید شما چه مدارکی از ماشین دارید؟ برگ کمپانی ویا برگ سبز دارید؟