مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، خسته نباشید. من یک ماه پیش با یک پراید از اصلی وارد تقاطع میشدم که از فرعی یک پیکان وانت از سمت راست و درب شاگرد ماشینم برخورد و با من تصادف کرد و هزینه زیادی به من وارد شد. افسر کارشناس با حضور و بررسی صحنه حادثه طرف مقابل رو مقصر صد در صد نوشت ولی چون من به بیمارستان منتقل شدم و در صحنه نبودم افسر کارشناس در یک فرم بدون کروکی طرف مقابل رو مقصر صد در صد نوشت و مهر و امضا زد ولی طرف مقابل اظهار کرد که هم به خاطر نکشیدن کروکی اصلی و هم به تشخیص افسر میخوام اعتراض بدم و یک کپی از برگ بدون کروکی گرفت و رفت بعد چند روز به جای اعتراض قانونی و ارجاع به هیات سه نفره یک افسر کارشناس با من تماس گرفت و با معرفی خود به عنوان افسر رسیدگی به اعتراض طرف مقابل و با حضور من و طرف مقابل و کارشناسی یک طرفه رای به 50 - 50 داد. حالا از شورای حل اختلاف شهرمون احضاریه جهت مطالبه خسارت طرف مقابل به من اومده. میخواستم بپرسم چون طرف مقابل غیر قانونی عمل کرده و به جای ارجاع به کارشناسی سه نفره با یک نفر و یک افسر رای به 50 - 50 داده چی کار باید بکنم تا حقم ضایع نشه؟این که چون طرف مقابل به جای ارجاع به هیات 3 نفره با رای یک افسر کارشناس و چون قانونی عمل نکرده میتونم با حضور در شعبه 2 حل اختلاف شهرمون و با نامه بدون کروکی اول افسر کارشناس که طرف مقصر صد در صد هست اقدام به ابطال رای افسر دومی کنم؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، اعتراض به نظر افسر تصادف، به کارشناسی سه نفره ارجاع نمیشه، شما اگر الان اعتراض کنید به سه نفره ارجاع میشه ضمن اینکه اگر کارشناس طرفتون کروکی کشیده باشه همون کفایت میکنه، بله شما اعتراض کنید واز حق خودتون دفاع کنید اما اینکه بتونید اون نظر رو باطل کنید بستگی به مدارک تون داره