مشاوره حقوقی رایگان - احداث استخر در زمین

با سلام. مجوزی از جهاد کشاورزی برای تاسیس گلخانه گرفته ام که در آن احداث استخر نیز دیده شده است. ولی برای تبصره 4 از طرف اداره آب با مشکل روبرو شده ام. قبل از آن من استخر را احداث کردم ولی با حجم بیشتر.
اداره آب برای بودن استخر در حریم یک رودخانه فصلی شکایت کرده.
اولا حریم یک رودخانه خیلی کوچک فصلی چقدر است؟
دوما آیا مجوز تاسیس گلخانه برای احداث استخر کافی هست؟
سوما اگر بخواهم برای استخر بزرگتر که شامل استخر گلخانه هم باشد، مجوز بگیرم چه مسیری را باید طی کنم؟
ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به واحد امور اراضی جهاد کشاورزی محل زمین کشاورزی و ضمنا

اراضی كشاورزی نه تنها گلخانه بلكه بنا بر صراحت تبصره 4 ماده یك قانون حفظ كاربری اراضی زراعی و باغ‌ها فعالیت‌هایی مثل گلخانه‌ها، دامداری‌ها، مرغداری‌ها، پرورش ماهیان، كارگاه صنایع تبدیلی و غذایی مشمول تغییر كاربری محسوب نمی‌شوند. حتی در یك بخش‌نامه‌ كه به استان‌ها دادیم، راه‌های بین مزارع و تأسیسات انتقال آب، ایستگاه پمپاژ، موتورخانه و محل جمع‌آوری و نگهداری محصولات كشاورزی را در شمول تغییر كاربری به حساب نمی‌آید